Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Τι βλέπουν οι χρήστες όταν σας ψάχνουν στο Ίντερνετ.


Τι βλέπουν οι χρήστες όταν σας ψάχνουν στο Ίντερνετ.

Όταν κάποιος Googlάρει το όνομα της επιχείρησής-Ιστοσελίδας μου, τι εμφανίζεται;

Τι βλέπουν οι χρήστες όταν σας ψάχνουν στο Ίντερνετ.

Όταν κάποιος Googlάρει το όνομα της επιχείρησής-Ιστοσελίδας μου, τι εμφανίζεται;

Καταρχάς θα μπορείτε να δείτε  την Ιστοσελίδα σας που θα εμφανίζεται στην 1η  αναζήτηση της Google,δείχνοντας το url της,τον Τίτλος της Ιστοσελίδας και την περιγραφή της(Title & Description).


Επίσης,εάν έχετε ήδη ρυθμίσει σωστά την καταχώρισή σας στο Google MyBusiness, την βελτιστοποιήσατε και τη διαχειρίζεστε σωστά, τα στοιχεία της επιχείρησή σας θα εμφανίζονται επάνω δεξιά στη σελίδα αποτελεσμάτων της Google.


Σε μια κινητή συσκευή, η ίδια αναζήτηση θα μεταφέρει τον χρήστη απευθείας στην καταχώρισή σας. Εκεί θα ανακαλύψει:

 'Eναν χάρτη με τη φυσική διεύθυνση της τοποθεσίας σας, των ωρών λειτουργίας της επιχείρησής σας και των αξιολογήσεων των πελατών σας. 

Επίσης μπορούν να σας καλέσουν στο τηλέφωνο της επιχείρησής σας ή να επισκεφτούν απευθείας την ιστοσελίδα σας με ένα μόνο κλικ. 


*Αν δεν έχετε ρυθμίσει την καταχώρισή σας, οι πελάτες σας ενδέχεται να βλέπουν αποτελέσματα σχετικά με τους ανταγωνιστές σας κατά τις αναζητήσεις τους. Εάν δεν γνωρίζετε την διαδικασία,που είναι και το πιο πιθανό,ζητήστε από τον προγραμματιστή της Ιστοσελίδας σας να σας το κάνει. 


Στην toplevelwebsite.com θεωρούμε το Google MyBusiness πολύτιμο και απαραίτητο στοιχείο μιας online παρουσίας,για αυτό το αναλαμβάνουμε πλήρως εμείς για την διευκόλυνση σας.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Ποια Social Media να χρησιμοποιώ για την επιχείρηση μου και γιατί
Κόστος SEO για να βγει η σελίδα μου στα πρώτα αποτελέσματα της Google
2 Κανόνες Σύνθεσης Domain Name που ίσως δεν ξέρεις!