τηλ : 6937257372 6937257372           
 
logo

Τα 8 Βασικά οφέλη του Slider σε μία Ιστοσελίδα.


Τα 8 Βασικά οφέλη του Slider σε μία Ιστοσελίδα.

Τι είναι ο Slider; Τα 8 Βασικά Οφέλη ενός Slider σε μια Ιστοσελίδα.

Τα 8 Βασικά οφέλη του Slider σε μία Ιστοσελίδα.


 

Τα 8 Βασικά οφέλη του Slider σε μία Ιστοσελίδα:

Με την προσθήκη ενός Slider στην ιστοσελίδα σας κερδίζετε πολλά πράγματα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το χαρακτηριστικό μίας ιστοσελίδας. 
 
Καταρχάς, τι είναι ο Slider; 
Είναι μια παρουσίαση εικόνων ή και γραφικών που εμφανίζονται με την μορφή εναλλαγής σε μία ιστοσελίδα. Κάποια Slider καλύπτουν ολόκληρη τη σελίδα από τη μια άκρη στην άλλη, άλλοι εμφανίζονται σε ένα κομμάτι της ιστοσελίδας. Δύο ή περισσότερες εικόνες εναλλάσσονται και συνήθως διαθέτουν κείμενο και ένα κουμπί που επιτρέπει στο χρήστη να μεταβεί σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία της ιστοσελίδας. 

Τα 8 Βασικά Οφέλη ενός Slider: 

1- Μπορείτε να τονίσετε προσφορές,αλλαγές,ενημερώσεις κ.α.Στο Slider οι χρήστες περιμένουν να δούνε αυτά που θέλετε να τους τονίσετε.
 
2- Με ένα Slider μπορείτε να πείτε μια ολόκληρη Ιστορία.Για παράδειγμα στην Ιστοσελίδα μας lineacartotecnica.com , έχουμε χρησιμοποιήσει το Slider με τέτοιο τρόπο, ώστε να τονίζουμε τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας παράλληλα με Φωτογραφίες και κείμενο αφήγησης. Δείτε παρακάτω τι εννούμε:
 
 
 
 

3- Έμφαση σε αυτά που θέλετε να τονίσετε να δει ο επισκέπτης,έμφαση στα δυνατά σας σημεία.


4- Εύκολη εναλλαγή εικόνων με Swaping με το δάκτυλο στα κινητά,με βελάκια πληκτρολογίου στους υπολογιστές.

5- Μεγάλες καθαρές Φωτογραφίες = το 80% του τι θα δει το μάτι του επισκέπτη πρώτα. Δείξτε τις καλύτερες φωτογραφίας σας στο Slider.


6- Τραβάει την προσοχή: Μόλις ένας χρήστης δει έναν slider, συνήθως βλέπει όλες τις εικόνες. Αυτό προσθέτει χρόνο στην παραμονή ενός χρήστη στην ιστοσελίδα σας. 


7- Περισσότερο περιεχόμενο καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο στην Ιστοσελίδα.Σκεφτείτε ότι εάν δεν έιχατε το Slider θα είχατε να δείξετε στην Αρχική σας Σελίδα για παράδειγμα 4 φωτογραφίες,με κείμενο η καθεμία και ίσως και Button η καθε μία. Η υπερφόρτωση της Αρχικής Σελίδας δεν βοηθάει ούτε στην κατάταξη ούτε στην υπομονή του χρήστη.


8- Ένα Slider ανεβάζει το Design της Ιστοσελίδας σου καθώς και κυριότερο το User Experiece (UX) της.


Για παράδειγμα,ένα ξενοχοδείο μπορεί να ξεκινήσει το Slider του δείχνοντας Φωτογραφία της Κεντρικής Εισόδου του ξενοδοχείου.Μετά από λίγα δευτερόλεπτα αυτόματα να αλλάξει η Φωτογραφία δείχνοντας το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου,και έπειτα δείχνοντας τον εσωτερικό χώρο μιας σουίτας. Το παράδειγμα αυτό μπορείτε να το δείτε στην πράξη εδώ.

Άλλο παράδειγμα Slider, η Ιστοσελίδα taxivantransfers.com προσφέρει 3 τρόπους μεταφορών: με Βαν,με Ταξί,Με αυτοκίνητο. Χρησιμοποιήσαμε το Slider για να δείξουμε αυτούς τους 3 τρόπους.Δείτε παρακάτω: 

 

 
 

To Slider είναι απόλυτα Διαχειρίσιμο απο εσάς μέσω του Συστήματος Διαχείρισης.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τα βελάκια.Δηλώνουν ποια σημεία μπορείτε να τροποποιήσετε ανα πάσα στιγμή,μέσα σε δευτερολέπτα,μόνοι σας μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης σας.

Στην toplevelwebsite.com ο Σχεδιασμός και η εγκατάσταση του Slider, η Συντήρηση του καθώς και η Διαχείρηση του παρέχεται Δωρεάν! 

var docReady=function(fn){var stateCheck=setInterval(function (){if(document.readyState!=="complete")return;clearInterval(stateCheck);try{fn()}catch(e){}},1);};docReady(function() {jQuery("#bDkAFRc").slick({dots: true,arrows: true,infinite: true,speed: 500,cssEase: "linear",slidesToShow: 1,autoplay: true,autoplaySpeed: 3000,fade: false,adaptiveHeight: true,responsive: [{breakpoint: 480,settings: {arrows: false,slidesToShow: 1}}]});});
var docReady=function(fn){var stateCheck=setInterval(function (){if(document.readyState!=="complete")return;clearInterval(stateCheck);try{fn()}catch(e){}},1);};docReady(function() {jQuery("#kjOWzC6").slick({dots: true,arrows: true,infinite: true,speed: 500,cssEase: "linear",slidesToShow: 1,autoplay: true,autoplaySpeed: 3000,fade: false,adaptiveHeight: true,responsive: [{breakpoint: 480,settings: {arrows: false,slidesToShow: 1}}]});});
 

« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές
20-02-2020

Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται στη Google!

Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται ακόμα...

28-04-2021

Blogging και Digital Marketing | Μία από τις καλύτερες στρατηγικές με 0€ κόστος

Εξήγηση του Blogging πρακτικά, λιτά και κα...

07-01-2020

Τι είναι το SSL Certificate; Ο απόλυτος Οδηγός 2020 !

Τι είναι το SSL Certificate; Ο απόλυτος ...