Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Πως : Όταν παίρνω Τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το όνομα της επιχείρησης μου στην κλήση.


Όταν παίρνω Τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το όνομα της επιχείρησης μου στην κλήση.

Πως : Όταν παίρνω Τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το όνομα της επιχείρησης μου στην κλήση.

Όταν παίρνω Τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το όνομα της επιχείρησης μου στην κλήση.

Έφθασες εδώ από Google; Δημιουργία Ηλεκτρονικού καταστήματος με προσφορά -25% με τον κωδικό "TOPLEVEL"  Επικοινώνησε μαζί μας

Πως :  Όταν παίρνω Τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το όνομα της επιχείρησης μου στην Κλήση.

Έχετε παρατηρήσει ότι όταν πλέον καλούμε μια για παράδειγμα Πιτσαρία , ή ένα γυράδικο, κάνουμε την παραγγελία μας, κλείνουμε το τηλέφωνο και όλα καλά. Όταν μετά ξανακοιτάξουμε στις κλήσεις μας, το τηλέφωνο που καλέσαμε δηλαδή του γυράδικου ας πούμε, είναι κατοχυρωμένο με όνομα στις κλήσεις μας και όχι ως ένας απλός άγνωστος αριθμός όπως θα συνέβαινε κανονικά.

Επίσης, δεν έχουμε αποθηκεύσει ποτέ τον αριθμό τους αλλά εάν για κάποιο λόγο μας καλέσουν πίσω,για παράδειγμα αυτό το γυράδικο, θα γράφει στο κινητό μας ότι δεχόμαστε κλήση από το όνομα του συγκεκριμένου γυράδικου και όχι από έναν άγνωστο αριθμό.

Άρα γεννιέται το ερώτημα,πως το έκαναν αυτοί, το θέλω και εγώ για την επιχείρηση μου!

Είναι πολύ απλό.Χρειάζεται να είστε κατοχυρωμένοι στο Google MyBusiness.

Τι είναι το Google My Business; 

Με απλά λόγια, είναι σαν το Facebook αλλά της Google. Είναι το προφίλ της επιχείρησης σας στην Google. Θα αφήνατε την επιχείρηση σας χωρίς προφίλ στο Facebook; Όχι. Σκεφτείτε ανάλογα και για το Google MyBusiness. Ενισχύει και συμπληρώνει την ιστοσελίδα σας και βελτιώνει την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης. Είναι ιδανικό για βελτίωση της παρουσίας και του brand σας στο διαδίκτυο και πιθανότατα θα φέρει περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Η ταυτότητα σας στην Google βοηθάει την Google να καταλάβει ότι είστε σοβαρή επιχείρηση με έδρα, με αποτελέσμα να σας κατατάσσει καλύτερα στην αναζήτηση.

 

Αφού ταυτοποιηθείτε-Κατοχυρωθείτε, το νούμερο της κλήσης σας θα έχει μετατραπεί στο όνομα της επιχείρησης σας!

 Όταν καλέιτε κάποιον από το τηλέφωνο της επιχείρησης σας, θα εμφανίζεται στον αριθμό του άλλου όχι το τηλέφωνο σας αλλά το όνομα της επιχείρησας σας. Για παράδειγμα όταν καλώ κάποιον που δεν με έχει αποθηκευμένο ως επαφή, του εμφανίζεται στο κινητό "Κλήση από Toplevelwebsite.com" .

Παράδειγμα, ένας Οδοντίατρος σας καλεί.Το Όνομα του γραφείου του είναι "Legendary Dental".Θα δείτε στο κινητό σας το ακόλουθο όταν σας καλέσει:


Δείτε τον Απόλυτο και Αναλυτικό Οδηγό για το Google MyBusiness εδώ.

 « Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Κόστος SEO για να βγει η σελίδα μου στα πρώτα αποτελέσματα της Google
Πλεονεκτήματα και Μειονέκτηματα Slider σε ιστοσελίδα / Eshop
Να έχω Reviews-Κριτικές στο Eshop μου;