Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Αρθρογραφία και Digital Marketing | Μία από τις καλύτερες στρατηγικές με 0€ κόστος


Αρθρογραφία - Digital Marketing - Google Κατάταξη

Η Αρθρογραφία είναι μία από τις καλύτερες στρατηγικές Digital Marketing,μπορεί να σας ανεβάσει στην Google και όλα αυτά με 0€ κόστος.

Αρθρογραφία - Digital Marketing - Google Κατάταξη

Εξήγηση του Blogging/Αρθρογραφία πρακτικά, λιτά και κατανοητά.

Ο στόχος είναι να προσεγγίσεις υποψήφιους πελάτες σωστά; Άρα θέλεις να εμφανιστείς ψηλά στην Google για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά - keywords. Ώστε όταν κάποιος αναζητήσει κάποιον όρο που σχετίζεται με το περιεχόμενο σου, να σε βρει και να επισκεπτεί την ιστοσελίδα σου. Αυτό είναι όλο το point του Digital Marketing μέσω Google.

Υπάρχουν πολλές μορφές Digital Marketing, η πλειοψηφία αυτών επί πληρωμή. Όμως υπάρχουν και κάποιες που κοστίζουν 0€ σε χρήματα, αλλά κοστίζουν σε χρόνο και όρεξη. Αν είσαι διατιθεμένος να τους τα αφιερώσεις, τότε συνέχισε να διαβάζεις να μάθεις τι και πως.

 Ο λόγος για το Blogging.

Τι είναι Blogging/Αρθρογραφία;

Στην πράξη, έχεις μια ιστοσελίδα, όπου γράφεις άρθρα. Σε αυτά τα άρθρα φροντιζεις τα εξής :

1) Να μην έχεις κλεμένο-διπλότυπο περιεχόμενο, καθώς η Google θα το καταλάβει και δεν θα σου τα κατατάξει.

2) Να έχεις φροντίσει να κάνεις το απαραίτητο SEO στον κώδικα για κάθε άρθρο σου,ώστε η Google να πάρεις το 100% της κατάταξης σου από την Google.

3) Για κάθε άρθρο σου, να εστιάσεις σε λέξη-λέξεις κλειδιά. Αυτά θα είναι και για τα οποία θα σε κατατάξει η Google.

4) Για κάθε άρθρο σου, να το κάνεις share σε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook,Linkedin,Twitter κ.α. Βοηθάει στην κατάταξη.

Παράδειγμα δικό μου :

Όσα περισσότερα άρθρα γράφεις, για τόσα περισσότερα topics θα εμφανίζεσαι.
Σε περιπτώσεις καλού SEO και κατάταξης του άρθρου, ο κόσμος θα μπορεί να σε βρίσκει και γράφοντας μέρος του keyword σου ή κάτι παραπλήσιο του.
Όπως και να έχει, ο τίτλος του άρθρου σου , το περιεχόμενο σου και το-τα keywords του άρθρου σου πρέπει να είναι ίδια ή παραπλήσια.
Στην toplevelwebsite.com αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το μοντέρνο και User friendly Blog σου, που δεν θα έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τα μεγαλύτερα Blogs στην Ελλάδα. Επίσης αναλαμβάνουμε το SEO των άρθρων ώστε να λάβετε το 100% της κατάταξης στην Google. 


*Θέλεις μήπως να ενημερώνεσαι όποτε ανεβάζω νέο άρθρο; Απλά κάνε εγγραφή στο newsletter !« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Google : Αναζήτηση με 100 αποτελέσματα στην ίδια σελίδα!
Google Ads Ημερήσιο Budget. Τι είναι;
Πώς σχεδιάζουν τα κορυφαία επώνυμα e-shop τις σελίδες κατηγορίας προϊόντων