Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Πώς να βγεις στα αποτελέσματα FAQ της Google.


Πώς να βγεις στα αποτελέσματα FAQ της Google.

Πώς θα βγεί η απάντηση μου στα αποτελέσματα FAQ της Google;

Πώς να βγεις στα αποτελέσματα FAQ της Google.

Πώς να βγεις στα αποτελέσματα FAQ της Google.


 Άμα έχετε παρατηρήσει κάνοντας μια αναζήτηση στη Google, θα πάρετε πίσω και κάποιες άλλες συναφείς αναζητήσεις που παρουσιάζονται ως ερωτήσεις.


Για παράδειγμα άμα κάνω μια αναζήτηση με τον όρο witcher(Μάγος), λίγο πιο κάτω από το πεδίο αναζήτησης θα δω και τις άλλες ερωτήσεις χρηστών που εμφανίζονται σαν καρτέλες με παρόμοιες αναζητήσεις.

Η Google προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον χρήστη σε αυτήν ώστε να μεγιστοποιήσει τα έσοδα της από την προβολή των διαφημίσεων στα πληρωμένα αποτελέσματα αναζήτησης. 

Και επιτυγχάνει αυτόν τον στόχο της προβάλλοντας ερωτήσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν σχετικά με το θέμα που αναζητάτε. 

Το ερώτημα τώρα είναι:

 

Πώς θα βγεί και η δικιά σας απάντηση στα αποτελέσματα της Google σε κάποια ερώτηση χρήστη;

 Η απάντηση είναι απλή: Δομήστε ένα μέρος του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας σε μορφή ερωτήσεων, σε μορφή FAQ δηλαδή. Το FAQ για όσους δεν το γνωρίζουν είναι οι Συχνές ερωτήσεις

Για πελάτες:

Ζητήστε από τον προγραμματιστή σας να επιλέξετε μαζί ένα υποσέλιδο του σαιτ σας όπου θα εφαρμόσετε εκεί το FAQ.Δεν είναι απαραίτητο να το έχετε,αλλα μόνο συν δίνει.

Για προγραμματιστές:

Για παράδειγμα άμα αυτή τη στιγμή το άρθρο μας είναι το "FAQ Ιστοσελίδας και Google SEO. Πως επηρεάζει την κατάταξη? ". Αν ήθελα να το κάνω σε μορφή FAQ θα πρέπει να έχω μια κεφαλίδα H1 με αυτόν τον τίτλο, μια φωτογραφία και στη συνέχεια να δομήσω τις παραγράφους μου με κεφαλίδα H2 και να είναι ως εξής:

Τι είναι FAQ Ιστοσελίδας;

Πως επηρεάζει το SEO η ύπαρξη FAQ;

και πάει λέγοντας.


Φροντίστε να απαντήσετε στις πιο καλές ερωτήσεις που θέτουν οι χρήστες στη Google, και που μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας μια αναζήτηση στη Google με την λέξη κλειδί. « Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Crossales vs Upsales : Η καλύτερη εξήγηση που θα βρεις [2023] [Παράδειγμα Burger]
Πως να επιλέξω το όνομα-Domain της ιστοσελίδας μου;
Όλα τα Πλεονεκτήματα του Google My Business.