Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

6 Πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο eShop σου [2023]


6 Πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο eShop σου [2023]

6 Πράγματα που πρέπει να αποφύγειςστο eShop σου και θα σου στοιχήσουν σε πελατεία και πωλήσεις [2023].

6 Πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο eShop σου [2023]

Δώστε βάση σε αυτό το άρθρο εάν θέλετε να αποφύγετε / γλιτώσετε κάποια από τα πιο κοινά "λάθη" που κάνουν πελάτες μου στα eShop τους.

1. Εάν κάνεις προσφορά όλους τους μήνες του χρόνου, τότε δεν κάνεις προσφορά :  Οι πελάτες σου δεν θα παίρνουν στα σοβαρά τις προσφορές σου. Όταν βλέπουν μία ανακοίνωση προσφοράς σου, δεν θα νιώθουν την "αναγκαιότητα" να την προλάβουν, καθώς θα είναι σίγουροι ότι στις επόμενες εβδομάδες θα ξανακάνεις. Άρα έχεις επίσημα χάσει το σημαντικότατο του marketing που λέγετε "προσφορές".

2. Έχεις slider/slideshow στην αρχική σελίδα σου; Μην βάζεις πάνω από 5 φωτογραφίες. Τα slideshows τραβάνε πόρους τόσο για τα animations τους όσο και για τις φωτογραφίες που έχουν να φορτώσουν. Στα slideshows βάζουμε πάντα καλής ποιότητας φωτογραφίες, μεγάλης ανάλυσης, άρα και μεγάλου όγκου! Στατιστικά, εάν έχεις στην αρχική σελίδα slideshow με 5 φωτογραφίες, το 84% των επισκεπτών θα δούνε μόνο τις πρώτες 2 φωτογραφίες του και έπειτα θα συνεχίσουν την περιήγηση. Αυτό σημαίνει ότι για να δείξεις όλες τις 5+ όμορφες φωτογραφίες σου που σχεδόν κανείς δεν θα τις δει, θα προκαλέσεις επιβράδυνση στο φόρτωμα της αρχικής σου σελίδας, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντικό να είναι ταχύτατη.

3. Μην βάζεις ψέυτικες κριτικες/reviews στα προϊόντα σου. Γιατί; Γιατί είναι 50-50 να σε καταλάβουν. Και εάν κάποιος καταλάβει ότι είναι ψεύτικες έχεις χάσει στο 200% την αξιοπιστία σου, και άρα και την αγορά του υπόψηφιου πελάτη σου.

4. Το λογότυπο σου είναι σημαντικο, πρέπει να το πάρεις απόφαση. Οι επισκέπτες σε συνδέουν με το λογότυπο σου, η συνολική εικόνα της επιχείρησης / eshop σου ταυτίζεται με αυτό. Είναι μεν οι τιμές στην αγορά αφόρητες για να αποκτήσεις logo, αλλά δεν πρέπει να το αμελήσεις το συγκεκριμένο με τίποτα.

5. Το κάθε προϊόν σας ΔΕΝ πρέπει να έχει πάνω απο 10 φωτογραφίες. Υπερφόρτωμα σελίδας, πολλές πληροφορίες που στατιστικά οι πελάτες δεν θα δούνε, κράτα τα προϊόντα σου "to the point" και δείξε τις 3-4 καλύτερες φωτοραφίες του που διαθέτεις. 

6. Σου αρέσει να ενσωματώσεις/δείξεις instagram posts στο eshop σου; Οκ, αλλά λίγα! Το κάθε instagram post που εμφανίζεις στο site σου κάνει "call" δηλαδή σύνδεση με 3η υπηρεσία(το instagram), το οποίο δεσμεύει πόρους και ταχύτητα. Δείξε 2-3 instagram posts, μην δείχνεις 15.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!2 Κανόνες Σύνθεσης Domain Name που ίσως δεν ξέρεις!
Οι 2 λόγοι που επιλέγω Google Ads και όχι Facebook - Instagram Ads
Πώς σχεδιάζουν τα κορυφαία επώνυμα e-shop τις σελίδες κατηγορίας προϊόντων