Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Γιατί να κάνω Iστοσελίδα; 8 Λόγοι που δεν σκέφτηκες!


Γιατί να κάνω Ιστοσελίδα; 8 Λόγοι που δεν σκέφτηκες!

Γιατί να κάνω Ιστοσελίδα; 8 Λόγοι που δεν σκέφτηκες!

Γιατί να κάνω Ιστοσελίδα; 8 Λόγοι που δεν σκέφτηκες!

Γιατί να κάνω Ιστοσελίδα; 10 Λόγοι που δεν σκέφτηκες!


"Στο παρελθόν ο κόσμος αναζητούσε επαγγελματικούς καταλόγους για να εντοπίσει μια επιχείρηση, πλέον χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης και το Google Maps."

Παρακάτω σας παραθέτουμε 8 βασικούς λόγους για τους οποίους είναι αναγκαία για μια επιχείρηση η δημιουργία ιστοσελίδας, αναφέροντας σας τι θα χάνατε πρακτικά εάν δεν έχει η επιχείρηση σας Ιστοσελίδα.


1. Είναι Κυριακή ή κάποια άλλη μέρα έχει περάσει τις 20.00, είστε λογικά κλειστοί.Όμως Κάποιος νέος ή υπάρχων πελάτης θέλει εκείνη την δεδομένη στιγμή να επικοινωνήσει μαζί σας είτε για αγορά,είτε για να μάθει πληροφορίες για κάτι.

 Εάν δεν έχετε Ιστοσελίδα : Ο πελάτης προσπαθεί να επικοινωνίσει μαζί σας, σας παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν είναι κανένας στο γραφείο.Ο πελάτης προχωράει την αναζήτηση του για άλλη εταιρεία.

 Εάν έχετε Ιστοσελίδα : Παρέχετε στον πελάτη  πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας μαζί σας.Είτε μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας της Ιστοσελίδας σας,είτε μέσω των στοιχείων(τηλέφωνο, email,κ.α.) που παραθέτετε στην Ιστοσελίδα σας. Ο πελάτης στέλνει το μήνυμα του και γνωρίζει ότι το λάβατε και θα του απαντήσετε.Σε περίπτωση που ήθελε να μάθει πληροφορίες για κάτι, τις παρέχετε και αυτές μέσα από την Ιστοσελίδα σας.Ο πελάτης είναι πλήρως ενημερωμένος και γνωρίζει εάν θέλει να προχωρήσει σε αναζήτηση άλλης εταιρείας ή όχι.

Η επιχείρηση σας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς έξοδα και επιπλέον προσωπικό.


2. Κάποιος πελάτης θέλει να μάθει πως θα σας βρει,πως θα έρθει στο μαγαζί σας ή να σας τηλεφωνήσει. 'Googlάρει' την επωνυμίας σας, δεν είστε πουθενά και άρα προχωράει στον επόμενο ανταγωνιστή σας.

Με την ύπαρξη Ιστοσελίδας και μέσω του Google Mybusiness είστε πλέον κυριολεκτικά ένα κλικ μακριά από τον πελάτη σας, καθώς αυτός μπορεί:

να βρει την τοποθεσία σας μέσω των Googe Maps,

το τηλέφωνο σας μέσω του Google Mybusiness,

 Τις κριτικές σας και τα ωράρια λειτουργίας σας μέσω του Google Mybusiness πάλι.

Με την επιλογή "Get Directions" η Google δείχνει στον χρήστη μέσω Google Maps την ακριβή διαδρομή και χρόνο ώστε να σας έρθει σε εσάς,ενώ μέσω του "Call Now" δείνει την δυνατότητα με ένα πάτημα από συσκευή κινητού να σας καλέσει απευθείας. 


3. "Δεν έχει Ιστοσελίδα η εταρεία Α, ενώ η εταιρεία Β έχει,άρα θα είναι πιο επαγγελματίες θα επιλέξω αυτούς".

Μην σας κάνει εντύπωση το παραπάνω, εν έτη 2020 είναι πλέον πραγματικός λόγος να απορρίψει κάποιος μια επιχείρηση που δεν έχει Ιστοσελίδα,καθώς αυτό μπορεί να φανεί στα μάτια του πελάτη ως "αδυναμία", σε σύγκριση με την Β εταιρεία που έχει Ιστοσελίδα και είναι και επαγγελματική και προσεγμένη.

 

Μια καλή διαδικτυακή παρουσία προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στην επιχείρηση σας. Η ανυπαρξία μιας εταιρικής ιστοσελίδας, δηλώνει αυτόματα και μη ύπαρξη της ίδιας της επιχείρησης.

Οι περισσότεροι χρήστες πλέον δεν εμπιστεύονται επιχειρήσεις που δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία, καθώς είναι γνωστό πως εκατομμύρια χρήστες αναζητούν καθημερινά μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο.

Ακόμη σημαντικό είναι η ιστοσελίδα σας να είναι καλά σχεδιασμένη και δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και κατατοπιστικό όσον αφορά την αναζήτηση πληροφοριών. Παρουσιάστε μια σωστή επαγγελματική εικόνα και προσελκύστε νέους πελάτες.


4. Με Ιστοσελίδα σας ανοίγουν πολλαπλοί δρόμοι-τρόποι έξτρα διαφήμισης, άρα και εσόδων.

Η διαφήμιση επιτυγχάνεται με τρόπο εύκολο και μπορείτε να παρουσιάζετε με όποια συχνότητα επιθυμείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, τις δραστηριότητες και τα νέα της εταιρίας σας, χωρίς να απαιτούνται αυξημένες δαπάνες. Με το τρόπο αυτό θα αυξηθούν κατά κόρον οι πωλήσεις σας.

Με λίγα λόγια μια ιστοσελίδα είναι φθηνότερη, ευκολότερη και ταχύτερη από οποιοδήποτε έντυπο διαφημιστικό υλικό. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι απεριόριστες και σας επιτρέπει να παρέχετε στους επισκέπτες σας μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την επιχείρηση σας.


5. Οι δυνατότητες που προσφέρει μια Ιστοσελίδα είναι απεριόριστες,έχοντας τον κατάλληλο προγραμματιστή στο μέρος σας.

Κάποιες από αυτές:

 Αναλυτική παρουσίαση φωτογραφιών σας με σύγχρονα και μοντέρνα Photo Galleries ώστε ο πελάτης να δει ότι χρειαστεί και να πειστεί αμέσως.

 Online Φόρμες Κρατήσεων για επιπλέον πελάτες, άρα έσοδα.

 Στην ευρύτερη του μορφή, οτιδήποτε σκεφτείτε και θέλετε να το παρουσιάσετε στους πελάτες σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την Ιστοσελίδα.


6. "Ναι αλλά έχω Social Media,τι να την κάνω την Ιστοσελίδα!".

Λάθος.

 Στο Instagram μπορείτε να δείξετε μόνο Φωτογραφίες.Δεν επιτρέπει ούτε σύνδεσμο στο description της Φωτογραφίας σας.Δεν μπορείτε να στείλετε τον χρήστη εκεί που θέλετε.Είστε απόλυτα περιορισμένοι.

Το Facebook σας παρέχει κάποιες παραπάνω δυνατότητες,αλλά είστε πάλι περιορισμένοι σε 5 συγκεκριμένα πράματα. Εκτός των άλλων, η αλήθεια είναι ότι το Facebook πεθαίνει κάθε έτος όλο και περισσότερο.Αυτήν την στιγμή το Marketing μέσω Facebook έχει πέσει κατακόρυφα (54%),σε σύγκριση με το που ήταν πριν 5-6 χρόνια,δηλάδή στην κορυφή όλων των Social Media.

Κάποια από αυτά που δεν σας παρέχουν τα Social Media,αλλά μια Ιστοσελίδα θα σας το παρείχε:

Σωστή Ομαδοποίηση-Κατηγοριοποίηση, Διαφορετικά Photo Galleries της αρεσκείας σας,καθοδήγηση του χρήστη στο τι θέλετε να δει και σε τι θέλετε να δώσετε έμφαση,φόρμα κρατήσεων-επικοινωνίας, αλγόριθμοι άμεσης διαδραστικότητας με τον χρήστη όπως Σύστημα Voting,αναζήτηση στα προιόντα σας μέσω φόρμας αναζήτησης,διαδραστικό περιβάλλον χρήστη για καλύτερη κατανόηση κ.α.,Στατιστικά προιόντων-Φωτογραφιών-Post σας και αναλυτικά στατιστικά επισκέψεων,Σύστημα Εγγραφής Χρηστών διαχειρίσιμο από εσάς,Newsletter και πολλά πολλά άλλα!

 

Μπορείτε να προσφέρετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας στους επισκέπτες σας με τη χρήση διαφόρων πολυμεσικών εφαρμογών, φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο κ.α. Έτσι το ενδιαφέρον του χρήστη για τις πληροφόριες της ιστοσελίδας σας θα διατηρηθεί και η πλοήγηση του μέσα στη ιστοσελίδα θα είναι ακόμη πιο ευχάριστη.

Το διαδίκτυο σε αντίθεση με τον έντυπο τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης χρήσης κειμένου και πολυμέσων με πολύ χαμηλότερο κόστος, απ’ ότι θα χρειαζόταν για μια ολοσέλιδη καταχώριση σε κάποιο από τα προαναφερθέντα μέσα.

Ακόμη έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα ερωτήματα τους και να ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας με άμεσο και εύκολο τρόπο.

Η χρήση των Social Media είναι για να προσσεγγίζουμε άτομα-υποψήφιους πελάτες ώστε να τους παραπέμπουμε στην Ιστοσελίδας μας.

 


7. Θέλω να προσεγγίσω και πελάτες εκτός Ελλάδας.Πως;Με Ιστοσελίδα προφανώς.

Με τη δημιουργία της εταιρικής σας ιστοσελίδας σπάτε κάθε γεωγραφικό σύνορο της επιχείρησης σας και αυξάνεται σημαντικά τα κέρδη σας. Όπου κι αν βρίσκεται η επιχείρηση ή η εταιρεία σας, μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας βρίσκουν οι πελάτες σας. Γίνετε λοιπόν κατανοητό πως μια ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο οικοδόμησης για μια επιχείρηση, καθώς εκατομμύρια χρήστες απ’ όλο το κόσμο έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν,από κάθε σημείο της γης,κάτι που δεν είναι δυνατόν εάν δεν έχετε Ιστοσελίδα.


8. On – line Πωλήσεις. E – shop.

Με τη δημιουργία ενός e – shop, οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, χωρίς να πληρώνετε κάποιο ενοίκιο. Οι πωλήσεις μέσω του διαδικτύου αυξάνονται συνεχώς. Το κόστος για τη δημιουργία ενός e -shop δεν είναι απαγορευτικό.

Σήμερα οι περισσότεροι θέλουν να αγοράζουν από το σπίτι, με ευκολία, χωρίς έμμεση πίεση από τον πωλητή.

“Οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν ποιότητα, άνεση, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και καλές τιμές.”


 « Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Αρθρογραφία και Digital Marketing | Μία από τις καλύτερες στρατηγικές με 0€ κόστος
Διαχείρηση οποιουδήποτε "εταιρικού" email μέσω Gmail | Πως ;
GDPR σε απλά λόγια - GDPR στην πράξη στο e-shop