τηλ : 6937257372 6937257372           
 
logo

Κατασκευή Ιστοσελίδων με έδρα Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Custom και Wordpress ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

  Δημιουργία custom ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών 

  Δημιουργία Worpdress ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν

 Έμφαση στο Design, την Λειτουργικότητα και την ταχύτητα. Όλα αυτά, συνεδύομενα από κατάταξη στην Google και ένα παντοδύναμο σύστημα διαχείρισης.

  Δίπλα σας 365 ημέρες το έτος.


CLICK TO SEE OUR CLIENTS

Σύστημα Διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδας

Διαχείριση προϊόντων (πρόσθεση,αφαίρεση,τροποποίηση).

Διαχείριση παραγγελιών, αυτόματα email σε πελάτες για την κατάσταση της παραγγελίας, αποστολή νούμερου αποστολής courier για live order tracking.

Διαχείριση κουπονιών, μαζικών προσφορών, αποθέματος κ.α.

Αναλυτικά στατιστικά παραγγελιών,πελατών,τζίρου-καθαρού κέρδους και πολλά ακόμα, ανά ημέρα/εβδομάδα/ μήνα/έτος.

Σας κάνουμε εκμάθηση μέσω αναλυτικών video που σας στέλνουμε, και εγγυόμαστε ότι θα είστε σε θέση να διαχειρίζεστε όλες τις πτυχές του ηλεκτρονικού σας κατάστημα μόνοι σας, δίχως να μας χρειάζεστε.

 Και πάρα πολλές δυνατότητες και λειτουργίες ακόμα...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Κατάταξη ιστοσελίδας στην Google

Στο παρελθόν ο κόσμος αναζητούσε επαγγελματικούς καταλόγους για να εντοπίσει μια επιχείρηση, πλέον χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης. Αναλαμβάνουμε την πλήρη βελτιστοποίηση ολόκληρου του κώδικα της ιστοσελίδας σας, το λεγόμενο SEO. Δείτε παρακάτω δείγματα πελατών μας στην 1η σελίδα της google, με 0€ διαφήμιση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣΦιλοξενία & Συντήρηση ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε πανίσχυρους Servers.Τεράστιες ταχύτητες τόσο στο μπροστά μέρος της ιστοσελίδας/eshop, όσο και στο πίσω (admin). Εισαγωγή unlimited προϊόντων,κατηγοριών,φωτογραφιών. Η φιλοξενία πραγματοποιείται στον  δυνατότερο server διαθέσιμο στην αγορά. Εμείς από την μεριά μας, φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας να είναι άψογη 365 μέρες το έτος, και να είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή μας χρειαστείτε.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ