Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Κατασκευή E-Shop: Κόστος και Προσφορές


Κατασκευή E-Shop: Κόστος Τιμές και Προσφορές

Μάθετε πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός eshop, ποιες είναι οι τιμές για την κατασκευή eshop και πώς μπορείτε να βρείτε προσφορές στο κόστος της κατασκευής του.

Κατασκευή E-Shop: Κόστος Τιμές και Προσφορές

Κατασκευή Eshop: Κόστος, Τιμές και Προσφορές

Στη σημερινή εποχή, η δημιουργία ενός e-shop είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αναπτυχθεί στο διαδίκτυο. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, η οποία όμως, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των πωλήσεων και στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

Κατασκευή e-shop: Πόσο Κοστίζει Πραγματικά;

Το κόστος κατασκευής ενός e-shop μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και των επιθυμιών του. Οι τιμές για τη δημιουργία ενός e-shop ξεκινούν από 400€ και μπορούν να φτάσουν και τις 10.000€ για πολύπλοκα και προηγμένα e-shops. Η ποιότητα της κατασκευής ενός e-shop εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η λειτουργικότητα του, η εμπειρία χρήστη και η αισθητική του.

Οι τιμές για την κατασκευή ενός e-shop μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από εταιρεία σε εταιρεία και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Η κατασκευή ενός e-shop μπορεί να κοστίσει από λίγες εκατοντάδες ευρώ έως και χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνει το e-shop σας. Για παράδειγμα, η δημιουργία ενός απλού e-shop με λίγα προϊόντα και βασικές λειτουργίες, όπως καλάθι αγορών και τρόπο πληρωμής μόνο αντικαταβολή, μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερα από ένα e-shop με πολλαπλά προϊόντα και προηγμένες λειτουργίες, όπως επιλογές αποστολής, πολλαπλές επιλογές πληρωμής κ.λ.π. Πέρα από τις βασικές λειτουργίες, οι τιμές για την κατασκευή ενός e-shop μπορεί να επηρεαστούν από τον αριθμό των προϊόντων που θα πωλείτε, την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού, τις προσθήκες επιπλέον λειτουργιών όπως κριτικές πελατών, newsletter, 2γλωσσο, και την επιλογή του παρόχου κατασκευής (server).

Κατασκευή e-shop προσφορά: Τι πρέπει να προσέξετε;

Είναι σημαντικό να βρείτε μια εταιρεία που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Για να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες κατασκευής e-shop, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια εταιρεία με εμπειρία και καλή φήμη στην αγορά. Επιπλέον, ελέγξτε το portfolio της εταιρείας και δείτε παραδείγματα έργων της. Δείτε στο Google MyBusiness προφίλ της τι κριτικές έχει, εκεί δεν μπορεί να διαγράψει ή να τροποποιήσει κριτικές κάποιος άρα πάντα θα είναι αληθινές. Μπείτε στα eshop της και τεστάρετε μόνοι σας την ταχύτητα τους, το design τους και την λειτουργικότητα τους. Ότι έχουν φτιάξει στους προηγούμενους, αυτό θα πάρετε, άρα ανεξαρτήτου ότι σας έχουν τάξει είναι σημαντικό να το ερευνήσετε στην πράξη μόνοι σας.

Δημιουργία e-shop κόστος: Μου τάζουν πολλά σε πολύ χαμηλές τιμές

Εάν κάποιος σας πει ότι θα σας φτιάξει το τέλειο πολυλειτουργικό eShop για 300€ σύνολο, τότε κάτι πιθανότατα δεν θα πηγαίνει εντελώς σωστά. Το πιο συνηθισμένο είναι ότι βάζουν το site σε server αδύναμο, μικρό και χαμηλών ταχυτήτων. Ναι μεν μπορεί να σας βγάλει το άτομο αυτό ένα όμορφο αποτέλεσμα, το οποίο όμως δεν θα μπορεί να επεκταθεί λόγο περιορισμού σε όγκο, θα είναι αργό στην φόρτωση του, και θα έχει επίσης περιορισμούς στο πόσα προϊόντα μπορείτε να βάλετε. Όσο σημαντικό είναι το design και η λειτουργικότητα σε ένα e-shop, ακριβώς άλλο τόσο είναι και οι προδιαγραφές του server.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Google Ads Ημερήσιο Budget. Τι είναι;
Πόσα ζητάνε οι influencers στο instagram στην Ελλάδα για μία προώθηση;
Κατασκευή Eshop σε Wordpress | Πλεονεκτήματα Wordpress site [2023]