Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Όλες οι μορφές Digital Marketing


Όλες οι μορφές Digital Marketing | toplevelwebsite.com

Όλες οι μορφές Digital Marketing, ποιες είναι, ποια-ποιες να επιλέξω;

Όλες οι μορφές Digital Marketing | toplevelwebsite.com

Όλες οι μορφές Digital Marketing

Παρακάτω περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές για μία επιτυχημένη καμπάνια διάρκειας 30 ημερών.  Ανάλογα με το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε για 30 ημέρες και την φύση των υπηρεσιών που παρέχετε, επιλέγουμε τον συνδιασμό των καταλληλότερων από τις παρακάτω τεχνικές Marketing.


✔️ Google Ads

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία παρατηρούμε με ποιους όρους-φράσεις αναζητούνε οι χρήστες υπηρεσίες παρόμοιες με τις δικές σας στην Google. Επιλέγουμε αυτές που έχουν την μεγαλύτερη απήχηση ώστε να τρέξουμε την καμπάνιας μας βασισμένη πάνω τους, για ακόμα μεγαλύτερη απήχηση.

- Μάθετε τα πάντα που πρέπει να ξέρετε για google ads εδώ.

- Σύγκριση Google ads vs Instagram/Facebook Ads εδώ. 


✔️ Email Marketing

Χρησιμοποιούμε το δικό μας προτότυπο σύστημα για την μαζική αποστολή email, το οποίο τα στέλνει στα "ΚΥΡΙΩΣ" εισερχόμενα, όχι στις "Προωθήσεις" ή στα "Spam".

Η τεχνική email marketing είναι από τις πιο διαδεδομένες εδώ και 20 έτη.


✔️ On Page SEO & OFF Page SEO (Backlinks)

On Page SEO : Μορφοποιούμε τον κώδικα της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να συνδέουν άμεσα τις λέξεις κλειδιά σας με τον ιστότοπο σας. 

Off Page SEO : Δημιουργούμε 10-20 ποιοτηκά backlinks εντός του μήνα της καμπάνιας μας. Στα μάτια της Google, οι σύνδεσμοι άλλων ιστοσελίδων με μεγάλο page rank προς την δική σας ιστοσελίδα είναι το μεγαλύτερο κριτήριο για καλή κατάταξη.


✔️ Social Media Ads: Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin, Tik Tok, Twitter

Ξεκινάμε τις διαφημίσεις στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης. Επιλέγουμε μαζί εάν θα προχωρήσουμε σε διαφήμιση σε όλα ή σε κάποια από αυτά, ανάλογα το Budget σας και την φύση των υπηρεσιών που προσφέρετε.


✔️ Content Production

Δημιουργία Λογοτύπου : Κατασκευάζουμε brand type λογότυπο το οποίο θα συνοδεύει πολλές από τις διαφημίσεις μας. Στόχος μας η απομνημόνευση του από τους χρήστες. 

Επίσης : Φροντίζουμε για την κατασκευή Επαγγελματικών Κάρτών & τον Σχεδιασμό Εντύπων - Φυλλαδίων - Συσκευασιών.


✔️ Photography - Videography

Φωτογράφιση προϊόντων - επιχείρησης από επαγγελματία φωτογράφο στον χώρο σας.

Videography : Μικρό video ή animation explainer έως 20`` για ενσωμάτωση του σε διαφημίσεις(Youtube, Facebook, Instagram).


✔️ Blogging - Copywriting

Αναλυτική καθοδήγηση από ειδικό στο πως να συντάξετε τα άρθρα σας, πως να τα μορφοποιήσετε, ποια κόλπα/τεχνικές να πραγματοποιήσετε ώστε να εφαρμόσετε 100% SEO στο κάθε άρθρο σας, ειδική έρευνα κλειδιών(keywords) για κάθε άρθρο όπως και προσεγμένος/βελτιστοποιημένος κώδικας SEO. Απογειώστε την απόδοση του Blog σας και κερδίστε νέους πελάτες.


✔️ SMS & Viber Marketing

Αποστολή μαζικών SMS & προσωπικών μηνυμάτων Viber  σε αριθμούς κινητής τηλεφωνίας. Είναι πλέον ένας πολύ αποδοτικός τρόπος να διαφημιστείτε μεγάλο πληθυσμό.


✔️ Διαχείριση Social Media

Αναλαμβάνουμε τους επαγγελματικούς σας λογαριασμούς στα Social Media με σκοπό τα καθημερινά posts και υψηλό engagament με χρήση hashtags και φωτογραφιών σχετικών με το αντικείμενο σας.


✔️ Influencer Marketing

Συνεργαζόμαστε με  Έλληνες Influencers με αριθμό followers >50.000. Στις μέρες μας η συγκεκριμένη μορφή Marketing θεωρείτε από αρκετούς και η πιο αποδοτική. Ανάλογα το περιεχόμενο των υπηρεσίων που πουλάτε, επιλέγουν και τον αντίστοιχο Influencer να συνεργαστούμε με βάση το κοινό του.

✔️ Ραδιοφωνικά & Τηλεοπτικά Spot, Έντυπη διαφήμιση σε περιοδικά

Συνεργαζόμαστε με ομάδα ατόμων που αναλαμβάνουν την προβολή σας σε ραδιόφωνο, τηλέοραση (τοπικά κανάλια) και εφημερίδες-περιοδικά. 

Κάθε εβδομάδα σας παρέχουμε αναλυτικά στατιστικά όλων των μορφών Digital Marketing που επιλέξατε από τα παραπάνω. Σημειώνουμε την πρόοδο, παρατηρούμε τι έχει απήχηση και τι θα μπορούσε να αλλάξει. Στο τέλος των 30 ημερών, κάνουμε ακόμα πιο εξεζητημένη αξιολόγηση της συνολικής καμπάνιας μας και αποφασίζουμε εάν θα συνεχίσουμε με την ίδια τακτική ή θα αλλάξουμε κάποιες μεταβλητές.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!One Page Ιστοσελίδες | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!
Πως : Όταν παίρνω Τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το όνομα της επιχείρησης μου στην κλήση.
Τι κάνω αφού φτιάξω ιστοσελίδα; Τα 7 MUST Βήματα των πρώτων 30 ημερών