τηλ : 6937257372 6937257372           
 
logo

Όλες οι μορφές Digital Marketing


Όλες οι μορφές Digital Marketing | toplevelwebsite.com

Όλες οι μορφές Digital Marketing, ποιες είναι, ποια-ποιες να επιλέξω;

Όλες οι μορφές Digital Marketing | toplevelwebsite.com


 

Όλες οι μορφές Digital Marketing

Παρακάτω περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές για μία επιτυχημένη καμπάνια διάρκειας 30 ημερών.  Ανάλογα με το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε για 30 ημέρες και την φύση των υπηρεσιών που παρέχετε, επιλέγουμε τον συνδιασμό των καταλληλότερων από τις παρακάτω τεχνικές Marketing.


✔️ Ανάλυση Λέξεων κλειδιών

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία παρατηρούμε με ποιους όρους-φράσεις αναζητούνε οι χρήστες υπηρεσίες παρόμοιες με τις δικές σας στην Google. Επιλέγουμε αυτές που έχουν την μεγαλύτερη απήχηση ώστε να τρέξουμε την καμπάνιας μας βασισμένη πάνω τους, για ακόμα μεγαλύτερη απήχηση.


✔️ On Page SEO & OFF Page SEO (Backlinks)

On Page SEO : Μορφοποιούμε τον κώδικα της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να συνδέουν άμεσα τις λέξεις κλειδιά σας με τον ιστότοπο σας.

Off Page SEO : Δημιουργούμε 10-20 ποιοτηκά backlinks εντός του μήνα της καμπάνιας μας. Στα μάτια της Google, οι σύνδεσμοι άλλων ιστοσελίδων με μεγάλο page rank προς την δική σας ιστοσελίδα είναι το μεγαλύτερο κριτήριο για καλή κατάταξη.


✔️ Advertising : Google, Facebook, Instagram, Youtube

Ξεκινάμε τις διαφημίσεις στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης. Επιλέγουμε μαζί εάν θα προχωρήσουμε σε διαφήμιση σε όλα ή σε κάποια από αυτά, ανάλογα το Budget σας και την φύση των υπηρεσιών που προσφέρετε.


✔️ Content Production

Δημιουργία Λογοτύπου : Κατασκευάζουμε brand type λογότυπο το οποίο θα συνοδεύει πολλές από τις διαφημίσεις μας. Στόχος μας η απομνημόνευση του από τους χρήστες. 

Επίσης : Φροντίζουμε για την κατασκευή Επαγγελματικών Κάρτών & τον Σχεδιασμό Εντύπων - Φυλλαδίων - Συσκευασιών.


✔️ Photography - Videography

Φωτογράφιση προϊόντων - επιχείρησης από επαγγελματία φωτογράφο στον χώρο σας.

Videography : Μικρό video ή animation explainer έως 20`` για ενσωμάτωση του σε διαφημίσεις(Youtube, Facebook, Instagram).


✔️ Blogging - Copywriting

Εσείς γράφετε τα άρθρα, εμείς μορφοποιούμε τον κώδικα τους με τέτοιο τρόπο ώστε να βγαίνουνε πρώτα στις κατατάξεις και αναζητήσεις για τις λέξεις κλειδιά τους.Το Blogging είναι μια πολύ διαδεδομένη τεχνική Digital Marketing που μπορεί να αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα.


✔️ SMS & Viber Marketing

Αποστολή μαζικών SMS & προσωπικών μηνυμάτων Viber  σε αριθμούς κινητής τηλεφωνίας. Είναι πλέον ένας πολύ αποδοτικός τρόπος να διαφημιστείτε μεγάλο πληθυσμό.


✔️ Διαχείριση Social Media

Αναλαμβάνουμε τους επαγγελματικούς σας λογαριασμούς στα Social Media με σκοπό τα καθημερινά posts και υψηλό engagament με χρήση hashtags και φωτογραφιών σχετικών με το αντικείμενο σας.


✔️ Influencer Marketing

Συνεργαζόμαστε με Έλληνες Influencers με αριθμό followers >50.000. Στις μέρες μας η συγκεκριμένη μορφή Marketing θεωρείτε από αρκετούς και η πιο αποδοτική. 

Κάθε εβδομάδα σας παρέχουμε αναλυτικά στατιστικά όλων των μορφών Digital Marketing που επιλέξατε από τα παραπάνω. Σημειώνουμε την πρόοδο, παρατηρούμε τι έχει απήχηση και τι θα μπορούσε να αλλάξει. Στο τέλος των 30 ημερών, κάνουμε ακόμα πιο εξεζητημένη αξιολόγηση της συνολικής καμπάνιας μας και αποφασίζουμε εάν θα συνεχίσουμε με την ίδια τακτική ή θα αλλάξουμε κάποιες μεταβλητές.
 

« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές
04-01-2022

Πως να χρησιμοποιώ τα Social Media εν έτη 2022 | Σε τι είναι καλύτερο το καθένα

...

03-01-2020

2 Κανόνες Σύνθεσης Domain Name που ίσως δεν ξέρεις!

2 Κανόνες Σύνθεσης Domain Name που ί...

12-06-2020

Email ίδιο με το Domain μου.

Email ίδιο με το Domain μου,τι είναι και...