τηλ : 6937257372 6937257372           
 
logo

Google Advertising

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
MOST RATED
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
SEARCH_INVENTORY_VIA_SELECT
AUTHORS
MANUAL SEARCH
CATEGORIES LEFT
SOCIALS

Google Advertising by toplevelwebsite.com


Google Advertising by toplevelwebsite.

Google Advertising


Πακέτο Google Advertisment , τι παρέχει :

- 1η σελίδα σε αναζητήσεις χρηστών στην Google για λέξεις/φράσεις κλειδιά (έως 25 keywords προτείνεται).

- Χιλιάδες εμφανίσεις σε email στην κατηγορία "Προωθήσεις".

- Εμφανίσεις σε ιστοσελίδες και apps ως banner ads.


Πόσο κοστίζει και πόσο διαρκεί ;

-  Διαρκεί minimum 1 μήνα.

-  Ανάλογα με το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε για 30 ημέρες, θα έχετε και την αντίστοιχη απήχηση-κλικ-τηλεφωνήματα. Ένα καλό budget για αρχή που προτείνω να ξεκινήσετε είναι 90€/μήνα , ή αλλιώς 3€/ημέρα.


Τι να περιμένω ότι θα κερδίσω ;

Για παράδειγμα, εάν ο στόχος της καμπάνιας είναι η πώληση υπηρεσίων που παρέχετε τότε:

- Με budget 3€ διαφήμισης ανά ημέρα, θα δέχεστε περίπου στα 30-60 κλικ κάθε ημέρα από επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Το πιο βασικό είναι ότι αυτοί οι επισκέπτες δεν βρέθηκαν τυχαία στην ιστοσελίδα σας, αλλά έψαχναν κάτι σχετικό ή ακριβώς ίδιο να αγοράσουν. Αν θεωρήσουμε ότι την εβδομάδα κατά μέσο όρο δέχεστε 300 κλικς, Στατιστικά, τουλάχιστον το 10% θα μετατραπεί σε αγορά. Αυτό σημαίνει 30 νέες παραγγελίες ανά εβδομάδα.


Πως χρεώνει η Google ;

H Google χρεώνει ΜΟΝΟ όταν κάποιος πατήσει πάνω στην διαφήμιση σας. Στην πράξη και με παράδειγμα, τρέχουμε μια διαφήμιση στην Google με αρχικό budget 90€ για 1 μήνα. Τι θα συμβεί οικονομικά στα 2 ακόλουθα σενάρια ;

1) Η διαφήμιση μου δεν έχει απήχηση.

Δεν θα χρεωθείτε τίπότα απόλυτως έως ώτου κάποιος πατήσει στην διαφήμιση σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν κανείς δεν πατήσει στην διαφήμιση σας για 15 μέρες σερί, στο τέλος της 15ης ημέρας το Budget σας θα είναι πάλι 90€.Αντίστοιχα και για 30 ημέρες, και για 365 ημέρες. Σε αυτό το σενάριο μπορεί κάποιος να τρέξει καμπάνια budget 90€ η οποία θα διαρκέσει μήνες. Το σενάριο αυτό είναι θεωρητικό ώστε να καταλάβετε πως λειτουργεί η Google, διότι είναι σχεδόν αδύνατον να συμβεί, διότι μέσα σε όλα η Google φροντίζει όλες οι διαφημίσεις της να λαμβάνουν clicks ανά ημέρα. 

2) Η διαφήμιση μου έχει μεγάλη απήχηση.

Για κάθε κλικ που λαμβάνει η διαφήμιση σας, το "κοντέρ" γράφει. Το κόστος του κάθε κλικ που λαμβάνετε είναι σχετικό με το κόστος της λέξης κλειδί που σας βρήκαν. Για παράδειγμα, εάν λάβετε κλικ για την λέξη κλειδί "Παπούτσια" , θα χρεωθείτε αυτόματα για το συγκεκριμένο κλικ ας πούμε 1€. Και έπειτα, για κάθε κλικ που δέχεστε και άλλο 1€ και πάει λέγοντας. Στο παράδειγμα μας, εάν λάβετε 3 μόνο κλικ σε μία ημέρα, τότε θα έχετε φθάσει το ανώτατο ημερίσιο όριο των 3€ διαφήμισης/ημέρα με αποτέλεσμα η διαφήμιση σας να σταματήσει αυτόματα για αυτό το 24ωρο. Φυσικά όμως αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπουμε να συμβεί. Στην toplevelwebsite.com μέσα στο κομμάτι των αρμοδιοτήτων μας όταν αναλαμβάνουμε μια καμπάνια διαφήμισης είναι και να ερευνήσουμε, αναζητήσουμε και αναλύσουμε τα κατάλληλα keywords για την καμπάνια σας τα οποία θα σας εξαφασλίσουν αποτελέσματα με χαμηλό κόστος per click. Η αναζήτηση των keywords γίνεται μέσα από ειδικά εργαλεία αναζήτησης προγραμματιστή, τα οποία μας επιτρέπουν να βλέπουμε για οποιοδήποτε keyword επιθυμούμε πόσο κοστίζει ανά κλικ, πόσοι χρήστες πανελλαδικώς το αναζήτησαν ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα, καθώς και πολλά ακόμα χρήσιμα στατιστικά που μας βοηθάνε να καταλήξουμε σε τελικό συμπέρασμα.

 Για παράδειγμα, εάν λάβετε κλικ για την λέξη κλειδί "Παπούτσι νούμερο 44 αντρικό Θεσσαλονίκη" , θα χρεωθείτε το κλικ 0.05€. Όσο πιο μεγάλη απήχηση και αναζήτηση έχει μία λέξη κλειδί, τόσο περισσότερο κοστίζει το κλικ της, καθώς τόσο πιο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στην αναζήτηση. Κατά μέσο όρο τα κλικς στα keywords κοστίζουν 0.05-0.20 λεπτά το καθένα, εκτός από τα πολύ δημοφιλή όπως αυτό που ανέφερα (Παπούτσια). Όσα περισσότερα σαιτ τρέχουν διαφημιση σε καποιο keyword, τόσο πιο πολυ ανεβαινει η αξία του, δείτε το σαν δημοπρασία. Ένα κόλπο το οποίο πραγματοποιούμε για να μην πέφτουμε στην παγίδα των high bid keywords (δηλαδή για παράδειγμα το keyword "Παπούτσια"), είναι πολύ απλά να τροποποιούμε το keyword εμπλουτίζοντας το με κάποια λέξη ακόμα, στο παράδειγμα μας θα μπορούσε η τροποποίηση να ήταν : "Παπουτσια Ανδρικά". Μια τέτοια αλλαγή μπορεί να επιφέρει ως αποτέλεσμα από 1€ το κλικ να μετατραπεί έως και σε 0.20 λεπτά. 


Αν θέλω να εντάξω και άλλες τεχνικές Digital Marketing , ποιες είναι και πόσο κοστίζει μηνιαία;

- Διαφήμιση στο Facebook για 1 μήνα

- Διαφήμιση στο Instagram για 1 μήνα

....

Πατήστε παρακάτω για να δείτε στην συνέχεια αναλυτικά.

    '