Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Στάδια Κατασκευής ιστοσελίδας | Βήματα κατασκευής site


Ποια είναι τα στάδια κατασκευής μιας ιστοσελίδας; Όλη η διαδικασία και τα βήματα.
Στάδια Κατασκευής Ιστοσελίδας,ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στάδια Κατασκευής

Ποια είναι τα βήματα;

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στάδια κατασκευής ιστοσελίδας

Θέλουμε να νιώσετε άνετα με την διαδικασία κατασκευής της ιστοσελίδας σας, και πάνω από όλα ενημερωμένοι. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τις Διαδικασίες που ακολουθούμε για να κατασκεύασουμε μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική ιστοσελίδα.

1ο Στάδιο : Αγορά domain και server ιστοσελίδας 

Το domain name είναι η επωνυμία σας, αυτό που θα πληκτρολογεί οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου για να μπει στην ιστοσελίδα σας.Όπως οι άνθρωποι έχουμε ονόματα, έτσι ακριβώς έχουν και οι ιστοσελίδες. Η μόνη διαφορά μεταξύ ονομάτων ιστοσελίδων και ονομάτων ανθρώπων είναι ότι εάν κάποιος πρόλαβε πρώτος και δήλωσε ότι το όνομα της ιστοσελίδας του είναι το χ, τότε δεν μπορείτε να δηλώσετε και εσείς το ίδιο ακριβώς όνομα.

Όπως οι άνθρωποι πληρώνουμε την στέγη που μένουμε , έτσι και οι ιστοσελίδες ακριβώς το ίδιο, τον λεγόμενο server. Μια ιστοσελίδα χωρίς ενεργό server είναι σαν ένας άνθρωπος που μένει στον δρόμο. Ο world wide web δεν εμφανίζει ιστοσελίδες που "μένουν στον δρόμο". Επομένως, μια ιστοσελίδα χωρίς server δεν θα μπορεί να την βρει / επισκεπτεί κανείς απολύτως ούτε να δει την ύπαρξη της.

2ο Στάδιο : Design & Development ιστοσελίδας 

Σε δεύτερο στάδιο μελετάμε μαζί τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας, τον σχεδιασμό της, τα χρώματα της, το λογότυπο της και πολλά ακόμα. Ακολουθούμε πάντα μια στάνταρ διαδιακασία ερωτήσεων, κατευθύνοντας τις ερωτήσεις βήμα βήμα και κάνοντας όλη την διαδικασία όσο πιο εύκολη και λιτή γίνεται.  Καταγράφουμε τις απαντήσεις σας και έπειτα εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας από εμάς. Προτιμότερος τρόπος ερωταπαντήσεων θεωρείται μέσω ανταλλαγής email, καθώς όλα είναι οργανωμένα και ταξινομημένα ώστε να τα έχουμε υπό έλεγχο και να μην μας ξεφύγει ούτε το παραμικρό.

3ο Στάδιο : Ανάλυση & αποτέλεσμα

Μόλις έχουμε βγάλει αποτέλεσμα ανεβάζουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να μπορείτε να την δείτε. Αναλύουμε και επεξεργαζόμαστε κάθε μέρος της, μας δηλώνετε αλλαγές - προσθήκες - διαγραφές που επιθυμείτε. Αναλύουμε τόσο το design όσο και το λειτουργικό της κομμάτι.

4ο Στάδιο : Σύστημα διαχείρισης

Μόλις έχουμε ολοκληρώσει με το design & development της ιστοσελίδας σας, περνάμε στο κομμάτι του διαχειριστικού κομματιού, το λεγόμενο σύστημα διαχείρισης. Σας μαθαίνουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε ώστε να είστε σε θέση να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ή ιστοσελίδας σας. Η διαδικασία εκμάθησης γίνεται μέσω βίντεο που σας αποστέλλουμε .