τηλ : 6937257372 6937257372           
 
logo

About

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
MOST RATED
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
SEARCH_INVENTORY_VIA_SELECT
AUTHORS
MANUAL SEARCH
CATEGORIES LEFT
SOCIALS

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | Freelance Web Developers Thessaloniki


Οι καλύτεροι Freelance Web Developers της Θεσσαλονίκης μαζεμένη σε μια ομάδα, για να σας προσφέρουν καταπληκτικά αποτελέσματα.
Web Developers Thessaloniki,Web Developers Θεσσαλονικη,Freelance Web developer thessaloniki

About

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ονομάζομαι Δάνος Χατζόπουλος,είμαι Full Stack Web Developer με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ο στόχος μου ήταν να μάζεψω τους καλύτερους Freelance επαγγελματίες στο είδος τους με σκοπό να φτιάξω μια ομάδα που θα παρέχει μοναδικές λύσεις και υπηρεσίες.

Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρο Web Developer, Γραφίστα,  Digital Marketing Expert, επαγγελματία Φωτογράφο & Video Creator για τα διαφιμιστικά σας spot,καθώς επίσης και instagram influencer(Profile με 70.000+ ακόλοθους) για ακόμα μεγαλύτερη προώθηση σε μεγάλο κοινό.

Σε αντίθεση με άλλες επιχειρήσεις κατασκευής ιστοσελίδων, σας παρέχουμε άμεση επικοινωνία ακόμα και τις μη εργάσιμες ημέρες. Απαντάμε και λύνουμε οτιδήποτε προκύψει εντός ώρας. Είμαστε εδώ για εσάς, μέλημα μας να είστε ευχαριστημένοι και η ιστοσελίδα σας να είναι άψογη 365 ημέρες το έτος.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη κατασκευή της ιστοσελίδας/e-shop σας , στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με τον πιο προσιτό και κατανοητό τρόπο. Ακολουθούμε τα σύγχρονα δεδομένα,παρέχουμε μοναδικές ιστοσελίδες.

Η Σχέση μας με τον πελάτη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδιακασίας για εμάς. Βασικός μας στόχος η ύπαρξη εμπιστοσύνης και άνεσης μεταξύ μας.