Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Λεπτομέρειες & Πληροφορίες Ενοικίασης eshop - TLW


Λεπτομέρειες & Πληροφορίες Ενοικίασης eshop - TLW

Λεπτομέρειες & Πληροφορίες Ενοικίασης eshop - TLW

Λεπτομέρειες ενοικίασης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ESHOP

Το κόστος ενοικίασης eshop:

Για την κατοχύρωση και έναρξη του project είναι απαραίτητη προκαταβολή των 150€(ανεξαρτήτως του πακέτου που επιλέξατε, η τιμή είναι η ίδια), και τέλος το 1ο μηνιαίο της ενοικίασης του eshop. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το πακέτο Basic-60€, το συνολικό κόστος έναρξης του project θα είναι 210€(περιλαμβάνεται ο φπα).
Από την ημέρα καταβολής του παραπάνω ποσού ξεκινάει να μετράει και η ενοικίαση, οπότε τον επόμενο μήνα την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να καταβάλλεται το μηνιαίο κόστος ενοικίασης, στην περίπτωση του basic θα ειναι 60€. Είναι πολύ σημαντικό να τηρείται η ημερομηνία καταβολής του μηνιαίου, καθώς από αυτό ανανεώνεται/πληρώνεται μηνιαία ο server όπου θα φιλοξενείται το eshop. Πρακτικά, εάν ο server δεν πληρωθεί για τον μήνα, το site γίνεται αυτομάτως μη διαθέσιμο έως ώτου ανανεωθεί ο server.
Το μόνο επιπλέον έξοδο που έχετε στην έναρξη του project είναι η αγορά του domain, το οποίο κοστίζει 5€ μόνο και σας καθοδηγώ πως να το αγοράσετε βήμα βήμα μέσω email μου.

Basic-60€/μήνα VS Professional-100€/μήνα:

Η βασική τους διαφορά ειναι το σύνολο προϊόντων και όγκο του eshop. Πρακτικά, εάν καποιος εχει 70 προιοντα και το eshop του εχει 15 σελιδες συνολο, το basic ειναι οκ λυση. Εαν ομως διαθετετε πάνω απο 200-300 προιοντα, με πολλαπλές κατηγορίες προιοντων και υποσελιδα, το professional ειναι αυτο που πρεπει να επιλεχθεί καθως παρεχει και μεγιστες ταχυτητες πλοήγησης, και επίσης κανένα όριο σε όγκο/αριθμό προϊόντων και σελίδων.
Επίσης, στο basic πακέτο επιλέγουμε έτοιμο design το οποιο τροποποιούμε βάζοντας φωτογραφίες, logo, χρώματα σας κ.λ.π., ενώ στο professional υπαρχει η δυνατοτητας να ξεφύγουμε εντελώς απο την ιδέα του template και να φτιαξουμε κάτι όπως το σκέφτεστε. 

12μηνη ενοικίαση:

Δεν υπάρχει καποιο χαρτί που υπογράφεται όπως κάνουν άλλες επιχειρήσεις, το έχουμε κρατήσει πιο λιτό το συγκεκριμένο κομμάτι. Γραπτώς μέσω email δεσμευόμαστε ότι η ενοικίαση θα διαρκέσει 12 μήνες, που πρακτικά σημαίνει ότι 
1. Πρέπει να καταβάλλεται το μηνιαίο ποσό ώστε το eshop να λειτουργεί.
2. Μπορείτε να σταματήσετε ανά πασα στιγμή το επιθυμείτε φυσικά χωρίς δέσμευση, όμως δεν μπορώ να σας παραδώσω τα αρχεία του site πριν το 12μηνο. Μόλις φτάσουμε στον 13ο μήνα, είτε συνεχίζετε με την ενοικίαση, είτε αγοράζετε το site με κόστος 240€. Εάν επιθυμείτε στο σημείο αυτό να σας το φιλοξενώ και συντηρώ σε δικό μου σερβερ, δεν αλλάζει κάτι στην τιμή είναι παλι 240€.

Τo eshop που θα αποκτήσετε:

Παρέχουμε e-shop ταχύτατα, επεκτάσιμα και με υψηλές κατατάξεις.
Περιλαμβάνονται στην τιμή:
- Coupons : Εκπτωτικά κουπόνια, πολλαπλά κουπόνια, μαζικές εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα στο eshop, εκπτώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες κ.α.
- Payments :  Όλοι οι τρόποι πληρωμής (σύνδεση με  Ελληνική τράπεζα,Paypal,αντικαταβολή,τραπεζική κατάθεση κ.α.)
- Speed : 100% Ταχύτατο e-shop σε πλοήγηση και όλες του τις λειτουργίες.
- Λειτουργικότητα & Πλοήγηση: Φίλτρα αναζήτησης προϊόντων, πολύπλοκα ταυτόχρονα φίλτρα με πολλαπλές ταυτόχρονες επιλογές.
- Λειτουργικότητα & Πλοήγηση:   Μπάρα αναζήτησης προϊόντων για ταχύτερη πλοήγηση, live αναζήτηση "γράψε-σβήσε" και άμεση εμφάνιση αποτελεσμάτων.
- Wishlist(Αγαπημένα).
- Reviews πελατών : Κριτικές / comments στα προϊόντα και άρθρα σας (εφόσον το επιθυμείτε),
- Forms : Φόρμες επικοινωνίας σε όσα σημεία επιθυμείτε της ιστοσελίδας σας.
- Users : Σύνδεση/Εγγραφή χρηστών και "Ο Λογαριασμός μου" με ιστορικό παραγγελιών του κάθε πελάτη.
- Orders : Δυνατότητα παραγγελίας και χωρίς υποχρεωτική εγγραφή χρήστη.
- Ειδικές συνθήκες(εάν απαιτούνται) μεταφορικών και αποστολών, αντικαταβολών και πληρωμών.- Ειδοποιήσεις : Live ειδοποιήσεις στο εμαιλ σας όταν δέχεστε παραγγελία. 
- Αλληλεπίδραση με πελάτες : Αυτόματη αποστολή email στον πελάτη μόλις ολοκληρώσει την παραγγελία του, καθώς και μόλις την αποστείλετε με το κουριερ.
**Σύστημα Διαχείρισης  : Ένα από τα δημοφιλέστερα και δυνατότερα συστήματα διαχείρισης της αγοράς (Wordpress & Woocommerce), εκμάθηση του συστήματος διαχείρισης από εμένα με αναλυτικό βίντεο που σας στέλνω με περιγραφή μου, διαχείριση παραγγελιών, διαχείριση προϊόντων και κουπονιών, αναλυτικά στατιστικά παραγγελιών & πελατών και πολλά ακόμα. Να αναφέρω εδώ ότι είναι σημαντικό το να περάσετε τα προϊόντα σας στο e-shop μόνοι σας, είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε εκμάθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εγώ είμαι μονίμως δίπλα σας να σας βοηθάω με οτιδήποτε χρειαστείτε και όπου κολλήσετε. Εάν για κάποιο λόγο κριθεί απαραίτητο, το πέρασμα προϊόντων από μεριάς μου υπάγεται σε έξτρα χρέωση κατόπιν συνεννόησης μας.
Περιλαμβάνονται πολλά ακόμα features τα οποία είναι αδύνατον να τα απαριθμήσω όλα, ρωτήστε με ελεύθερα εάν αναρωτιέστε για κάτι συγκεκριμένο.

ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ / EΞΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Σε ένα eshop μπορούν να δημιουργηθούν πάρα πολλές επιπρόσθετες λειτουργίες και ιδέες. Είναι αδύνατον να συμπεριληφθούν όλες μέσα στην αρχική τιμή, καθώς δεν γνωρίζω και εάν ο πελάτης μου θα τις θελήσει εξ αρχής ή ακόμα και στην πορεία. Η λογική ειναι οτι μπορουμε να φτιαξουμε οτιδηποτε ζητηθεί και οποιαδήποτε ιδέα υπάρχει, κάθε περίπτωση την κοστολογώ ξεχωριστα και σας ενημερώνω αντίστοιχα για το κόστος, και μου λέτε εάν επιθυμείτε να το προχωρήσουμε. Για να πάρετε μια ιδέα ποια θεωρούνται έξτρας και δεν περιλαμβάνονται στο παραπάνω κοστολόγιο, για να κατατοπίσω τους πελάτες μου έχω μαζέψει/συγκεντρώσει τα πιο συχνά που ζητούνται, μπορείτε να δείτε εδώ. Από αυτά τα "πρόσθετα" που θα δείτε, κανένα απολύτως δεν απαιτείται καθώς το e-shop που παρέχω θα είναι ήδη από μονο του δυνατό και έτοιμο. Απλά αυτά είναι για όσους θέλουν να το ενισχύσουν, να αυξήσουν τις τεχνικές in-shop marketing και να το πάνε στο επόμενο επίπεδο γενικότερα. Η λίστα αυτή με τα πρόσθετα στο παραπανω link ανανεώνεται διαρκώς και φροντίζω να φέρνω τις νέες τάσεις και ιδέες από τον κόσμο του ecommerce παγκοσμίως, ώστε όποιος επιθυμεί να είναι πρωτοπόρος και να ξεχωρίζει το eshop του ακόμα περισσότερο.
*Οποιοδήποτε από τα παραπάνω πρόσθετα μπορεί να προστεθεί και στην πορεία, δεν απαιτείται εξ αρχής.

Συντήρηση/υποστήριξη eshop, περιλαμβάνονται:

- Δημιουργία email του τύπου πχ info@site.gr και σύνδεση του με gmail για ευκολότερη διαχείριση. Δεν υπαρχει οριο στο πόσα emails τέτοια μπορούμε να δημιουργήσουμε.
- Αναλαμβάνω τα Backups του eshop καθώς και τη ασφάλεια του σε μόνιμη βάση.
- SSL (secure payments πάνω αριστερά στο Browser).
- Συντηρώ και φροντίζω το eshop να είναι άψογο 365 ημέρες το έτος.
- Ανά πάσα στιγμή επικοινωνία μαζί μου για επίλυση θεμάτων,απάντηση ερωτήσεων και καθοδήγηση.