Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων εστίασης - Ιστοσελίδα Ψηφιακού Καταλόγου


Ψηφιακός ή ηλεκτρονικός κατάλογος είναι μία ιστοσελίδα εστίασης η οποία μέσα σε όλα που παρουσιάζει εντός της, εμφανίζει και τον ψηφιακό της κατάλογο.
Κατασκευή ιστοσελίδων εστίασης,Ιστοσελίδα Ψηφιακού Καταλόγουω

Ψηφιακός Κατάλογος

Κατασκευή ιστοσελίδων εστίασης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τι είναι ένας ψηφιακός κατάλογος;

Ψηφιακός ή ηλεκτρονικός κατάλογος είναι μία ιστοσελίδα εστίασης η οποία μέσα σε όλα που παρουσιάζει εντός της, εμφανίζει και τον ψηφιακό της κατάλογο ώστε οι πελάτες της να μπορούν να δούνε το menu του καταλόγου μέσα από όμορφα χρώματα, design και φωτογραφίες.

Γιατί να αποκτήσω ψηφιακό κατάλογο; Πρακτικά τι κερδίζω;

- Πολλαπλές γλώσσες στην ιστοσελίδα = γλιτώνετε την μετάφραση και τον κόπο να εξηγείτε στον πελάτη σας από άλλη χώρα τα πιάτα σας. 

- Διαδραστικές φωτογραφίες στο κάθε πιάτο = αύξηση πωλήσεων

- Αλλάζετε συχνά πιάτα και τιμές στο μενού σας; Πρέπει να διοθρώνετε ξανά και ξανά τον κατάλογο σας και να τον ξανα τυπώνετε πάλι από την αρχή; Κάτι τέτοιο παύει να αποτελεί πρόβλημα έχοντας ψηφιακό κατάλογο στην κατοχή σας. 

- Παρουσίαση εύκολα ειδικών συνθηκών : Πιάτα ημέρας, προσφορές ημέρας κ.α.

Τι παίζει τον σημαντικότερο ρόλο σε έναν ψηφιακό κατάλογο;

Η απάντηση είναι το σύστημα διαχείρισης. Απαιτείται ένα ταχύτατο, εύχρηστο σύστημα διαχείρισης το οποίο θα κάνει την ζωή των ατόμων που το χρησιμοποιούν εύκολο, θα μπορούν να ανεβάσουν - κατεβάσουν προϊόντα τους με ασφάλεια και ταχύτητα. Η TLW δημιουργεί ιστοσελίδες εστίασης στο δικό της custom CMS, με custom κώδικα προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες και προβάδισμα σε σύγκριση με τις πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα.

Ψηφιακός κατάλογος presentation

WEBSITE PRESENTATION

kafeneiopyrgos.grΨηφιακό menu : kafeneiopyrgos.gr

Η επιθυμία του πελάτη ήταν να έχει την δυνατότητα να παρέχει QR code στα τραπέζια του, ώστε οι πελάτες του να μπορούν εύκολα και γρήγορα να μεταβούν στον ψηφιακό κατάλογο.Custom Απαιτήσεις

Ακριβώς όπως είχε την ιστοσελίδα στο μυαλό του ο πελάτης, ακριβώς έτσι φτιάχτηκε. Η αρχική σελίδα της ιστοσελίδας αποτελεί τον ψηφιακό κατάλογο της, όπου όλα τα πιάτα είναι κατηγοροποιημένα με τις αντίστοιχες τιμές & φωτογραφίες τους.    '