Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Υποστήριξη ιστοσελίδων - Τεχνική υποστηριξη eShop - Συντήρηση


Υποστήριξη και συντήρηση ιστοσελίδων 365 ημέρες το έτος. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.

Υποστήριξη - Συντήρηση

Τεχνική υποστήριξη e-shop

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων :

Ένα από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνεχής και διαρκής υποστήριξη που παρέχουμε, όλο το έτος ακόμα και τις μη εργάσιμες. Αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε είναι πολύ σημαντικό για τον πελάτη μας, και είναι κάτι που οι υπόλοιπες εταιρίες δεν το παρέχουν στον βαθμό που το παρέχουμε εμείς. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε εξ αρχής σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη μας, να νιώθει άνετα να μας πει τον προβληματισμό ή απορία του και φροντίζουμε να τον εξυπηρετούμε πάντα εντός 24ώρου.

Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο τεχνικής υποστήριξης / συντήρησης ιστοσελίδων :

Στο ετήσιο πακέτο συντήρησης περιλαμβάνονται :

- Ημερήσια backups του eshop/ιστοσελίδας για πλήρης διασφάλιση του περιεχομένου σας.

- Συντηρούμε και φροντίζουμε το e-shop/ιστοσελίδα σας να είναι άψογα 365 ημέρες το έτος.

- Ανά πάσα στιγμή επικοινωνία μαζί μας για επίλυση θεμάτων, ερωτήσεων και καθοδήγηση.

- Επιβλέπουμε την ασφάλεια - security της ιστοσελίδας σας διαρκώς.

- Στο πακέτο υποστήριξης μας περιλαμβάνεται επίσης και η συνεχής βοήθεια και καθοδήγηση σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το σύστημα διαχείρισης.

- Στο πακέτο υποστήριξης μας περιλαμβάνεται το να πραγματοποιούμε αλλαγές για εσάς, όποτε μας λέτε, αλλαγές όπως εισαγωγή φωτογραφιών, αλλαγή χρωμάτων και κειμένων, προσθήκη κατηγοριών και σελίδων κ.α.

Μέλημα μας το eshop/ιστοσελίδα σας να είναι όλο το έτος άψογο, ακριβώς όπως την 1η ημέρα που σας το παραδώσαμε. Για εμάς οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε και συντηρούμε αποτελούν μέρος της διαφήμισης/εικόνας μας. Σε αντίθεση με άλλες επιχειρήσεις, σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει η συνεργασία μας μετά την ολόκληρωση της κατασκευής του project. Ίσα ίσα, προτείνουμε διαρκώς νέες ιδέες και προσθήκες, σας καθοδηγούμε με marketing και προώθηση, αναβαθμίζουμε με τον καιρό τμήματα της ιστοσελίδας. Θέλουμε να είστε μόνιμα στην κορυφή, να είστε ευχαριστημένοι, και έτσι και εμείς διαφημιζόμαστε ακόμα περισσότερο.