Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Όροι και Προϋποθέσεις - TLW


Όροι και Προϋποθέσεις - TLW

Νομικές Προϋποθέσεις

Ξεκινώντας συνεργασία/project με την TLW σημαίνει ότι αποδέχεστε ρητά τους παρακάτω όρους & προϋποθέσεις της επιχείρησης μας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Προκαταβολή : Τα χρήματα της προκαταβολής καταβάλλονται στον server, η οποία είναι εξωτερική υπηρεσία ξεχωριστή από εμάς. Η εξωτερική αυτή υπηρεσία δεν δίνει την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Δεν είναι εφικτό να υπάρξει κανένα απολύτως σενάριο στο οποίο πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων της προκαταβολής. 

Τελική εξόφληση : Δεν είναι εφικτό να υπάρξει κανένα απολύτως σενάριο στο οποίο πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων της τελικής εξόφλησης.

Ετήσιο υποστήριξης/server/συντήρησης : Τα χρήματα του ετησίου καταβάλλονται στον server, η οποία είναι εξωτερική υπηρεσία ξεχωριστή από εμάς. Η εξωτερική αυτή υπηρεσία δεν δίνει την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Δεν είναι εφικτό να υπάρξει κανένα απολύτως σενάριο στο οποίο πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων ενός ετησίου.

Πολιτική Server

Προστατεύουμε τους server μας και τους κρατούμε ασφαλείς 24/h. Για λόγους ασφαλειάς δεν δίνουμε κωδικούς σύνδεσης στους πελάτες μας για τα κεντρικά του server, παρά μόνο για υπηρεσίες που παρέχει ο server οι οποίες χρησιμοποιούνται τακτικά από τον πελάτη μας (mail server, στατιστικά κ.α.). Σε καμία απολύτως περίπτωση/σενάριο δεν είναι δυνατό να δώσουμε κωδικούς του server.

Πνευματικά δικαιώματα ιστοσελίδων / Λήξη συνεργασίας με εμάς

Wordpress eShop : Η απόκτηση των αρχείων ή η αλλαγή server και ομάδας developer που αναλαμβάνουν την συντήρηση της ιστοσελίδας μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσει ο πελάτης μας. Παρέχουμε στην νέα ομάδα αλλά και στον πελάτη μας όλα τα απαραίτητα αρχεία για την μεταφορά της ιστοσελίδας. Είναι πολύ σημαντικό να διευκρινίσουμε τα εξής:  

- Δεν αναλαμβάνουμε σε καμία περίπτωση την ίδια την μεταφορά της ιστοσελίδας καθώς είναι αρμοδιότητα της νέας ομάδας developer.

- Παραδίδουμε τα αρχεία και την βάση δεδομένων στον πελάτη μας ή στην ομάδα προγραμματιστών, μέσω email. Έπειτα η TLW δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για το ορθό στήσιμο της ιστοσελίδας/eShop, καμία υποχρέωση καθοδήγησης και βοήθειας σε αυτό το κομμάτι. Το επαναστήσιμο της ιστοσελίδας καθώς και η συντήρηση της είναι πλέον αποκλειστική ευθύνη της νέας ομάδας developer που το ανέλαβαν.

- Την στιγμή που παραδίδουμε τα αρχεία στον πελάτη μας,  ο πελάτης μας παύει επιτόπου να είναι υπό την υποστήριξη/συντήρηση της toplevelwebsite.com, η ιστοσελίδα του σταματάει να προβάλλεται μέσω του server μας απευθείας αναγράφοντας μήνυμα "Προγραμματισμένη Αναβάθμιση". 

- Την στιγμή που παραδίδουμε τα αρχεία στον πελάτη μας, έχουμε κάθε δικαίωμα να σταματήσουμε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.

Custom ιστοσελίδες : Το custom made Content management system (τα custom websites της TLW) έχει κατασκευαστεί από εμάς και διατηρούμε τα πνευματικά του δικαιώματα, με αποτέλεσμα να απαγορεύεται ρητά ο διαμοιρασμός ή η απόκτηση του από τρίτους, όπως και η μεταφορά ιστοσελίδων που έχουν κατασκευαστεί στο CMS μας σε οποιονδήποτε server ο οποίος δεν είναι στην κατοχή της επιχείρησης Toplevelwebsite. Η απόκτηση κάποιου τρίτου ιστοσελίδας φτιαγμένης στο CMS μας, χωρίς την ρητή συγκατάθεση μας, αποτελεί υποκλοπή και παραβίαση των πνευματικών μας δικαιώματων με αποτέλεσμα η υπόθεση να ακολουθήσει άμεσα τον δικαστικό δρόμο για απονομή δικαιοσυνης, με θέμα "υποκλοπή κατοχυρωμένου πνευματικά περιεχομένου".