Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo
ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
NEWSLETTER
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Όροι και Προϋποθέσεις - TLW


Όροι και Προϋποθέσεις - TLW

Νομικές Προϋποθέσεις

Ξεκινώντας συνεργασία/project με την TLW σημαίνει ότι αποδέχεστε ρητά τους παρακάτω όρους & προϋποθέσεις της επιχείρησης μας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Προκαταβολή : Δεν είναι εφικτό να υπάρξει κανένα απολύτως σενάριο στο οποίο πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων της προκαταβολής. 

Τελική εξόφληση : Δεν είναι εφικτό να υπάρξει κανένα απολύτως σενάριο στο οποίο πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων της τελικής εξόφλησης.

Πολιτική Server

Προστατεύουμε τους server μας και τους κρατούμε ασφαλείς 24/h. Για λόγους ασφαλειάς δεν δίνουμε κωδικούς σύνδεσης στους πελάτες μας για τα κεντρικά του server, παρά μόνο για υπηρεσίες που παρέχει ο server οι οποίες χρησιμοποιούνται τακτικά από τον πελάτη μας (mail server, στατιστικά κ.α.) 

Πνευματικά δικαιώματα ιστοσελίδων

Custom ιστοσελίδες : Το custom made Content management system (τα custom websites της TLW) έχει κατασκευαστεί από εμάς και διατηρούμε τα πνευματικά του δικαιώματα, με αποτέλεσμα να απαγορεύεται ρητά ο διαμοιρασμός ή η απόκτηση του από τρίτους, όπως και η μεταφορά ιστοσελίδων που έχουν κατασκευαστεί στο CMS μας σε οποιονδήποτε server ο οποίος δεν είναι στην κατοχή της επιχείρησης Toplevelwebsite. Η απόκτηση κάποιου τρίτου ιστοσελίδας φτιαγμένης στο CMS μας, χωρίς την ρητή συγκατάθεση μας, αποτελεί υποκλοπή και παραβίαση των πνευματικών μας δικαιώματων με αποτέλεσμα η υπόθεση να ακολουθήσει άμεσα τον δικαστικό δρόμο για απονομή δικαιοσυνης, με θέμα "υποκλοπή κατοχυρωμένου πνευματικά περιεχομένου".

Wordpress eShop : Η απόκτηση των αρχείων ή η αλλαγή server και ομάδας developer που αναλαμβάνουν την συντήρηση της ιστοσελίδας μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσει ο πελάτης μας, σε συνεργασία μαζί μας που θα παρέχουμε στην νέα ομάδα αλλά και στον πελάτη μας όλα τα απαραίτητα αρχεία για την μεταφορά της ιστοσελίδας. Είναι πολύ σημαντικό να διευκρινίσουμε τα εξής:  

- Δεν αναλαμβάνουμε σε καμία περίπτωση την ίδια την μεταφορά της ιστοσελίδας καθώς είναι αρμοδιότητα της νέας ομάδας developer.

- Παραδίδουμε τα αρχεία και την βάση δεδομένων στον πελάτη μας ή στην ομάδα προγραμματιστών, μέσω email. Έπειτα η TLW δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για το ορθό στήσιμο της ιστοσελίδας/eShop, καμία υποχρέωση καθοδήγησης και βοήθειας σε αυτό το κομμάτι. Το επαναστήσιμο της ιστοσελίδας καθώς και η συντήρηση της είναι πλέον αποκλειστική ευθύνη της νέας ομάδας developer που το ανέλαβαν.

- Οι ιστοσελίδες μας κατασκευασμένες σε Wordpress περιλαμβάνουν κάποια πρόσθετα/plugins τα οποία έχουν αγορασθεί από εμάς, είναι στην κατοχή μας, και για όλα τα οποία δεν έχουμε χρεώσει καθόλου τον πελάτη. Αυτά τα πρόσθετα η TLW τα παρέχει στον πελάτη της δωρεάν. Επομένως, στα αρχεία που αποστέλλουμε κατά την μεταφορά της ιστοσελίδας δεν είναι εφικτό να περιλάβουμε τα συγκεκριμένα πρόσθετα. Η TLW δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για το εάν στο επαναστήσιμο της η ιστοσελίδα υπολειτουργεί σε κάποιους τομείς της, λόγω έλλειψης των συγκεκριμένων προσθέτων. Η TLW προτείνει δύο πιθανά σενάρια ως λύσεις :

1. Η εκ νέου αγορά από εμάς των συγκεκριμένων προσθέτων. 

2. Η νέα ομάδα προγραμματιστών αναλαμβάνει να αγοράσει και εγκαταστήσει τα πρόσθετα.